Flag Finals

Augustus 2021 startte we onze flag football team U13 op. Een klein beetje een sprong in het onbekende. Kinderen die voor het eerst flag football spelen en jonge coaches die net begonnen met coachen.
Vandaag 10 maanden later met vallen en opstaan kunnen we alleen maar spreken van een succes. Wat een weg hebben die fantastisch kids en coaches afgelegd op 10 maanden tijd met 1 keer per week een anderhalf uur trainen. Vaak hebben de tegenstanders oudere, grotere en snellere spelers in hun ploeg maar dat houdt ons ploegje niet tegen. Ze gaan ervoor! Fantastisch toch!
Proficiat spelertjes, coaches en onze MVP Rym Ahbchane.
Wij zijn trots op hetgeen jullie vandaag bereikt hebben. Helaas 2 losses vandaag maar wat een weg hebben jullie afgelegd.
Door de wedstrijden die ze doorheen het jaar gespeeld hadden, mochten ze starten in de semi-final.
Semi-final: Ostend Pirates – BFA Daemons 6-28
3th-4th place: Ostend Pirates – Limburg Shotguns 6-28
Proficiat Brussels Football Academy Daemons met het winnen van het BAFL Championship 2022 in de leeftijdsklasse U13! En natuurlijk ook dikke proficiat aan alle andere ploegen.
Merci Andenne Bears d’avoir organisé la finale. C’était super!
En natuurlijk een hele dikke merci aan de ouders voor het vertrouwen in onze ploeg. Om er elke training te staan en elke maand de verplaatsing te maken naar de wedstrijden. Jullie zijn super!
Dank u wel, ploegref Sven, materiaalmeester Jean, cameraman Dimitri om er steeds te staan om onze flag te ondersteunen!
We sluiten volgende week af met onze laatste training. Na een welverdiende zomerrust gaan we erin vliegen om ons voor te bereiden voor het seizoen 22-23!